Θεματικά καφέ:  Fortune telling cafè

Πριν ξεκινήσω την εισαγωγή για ένα από τα καφέ που πήγα αυτές τις μέρες, θέλω να πω πως, ξέρω, έχω πολλούς μήνες να γράψω άρθρα. Για όσους δεν το ξέρουν τον τελευταίο 1.5 χρόνο ζούσα στην Αμερική, και μιας που αυτό το μπλόγκ το γνωρίσατε και το αγαπήσατε με περιεχόμενο για την Κορέα, δυστυχώς δεν είχα και πολλά να γράψω τον τελευταίο χρόνο. Όμως τώρα βρίσκομαι πάλι στην Κορέα, μόνιμα πλέον. Αυτό σημαίνει πως θα έρθουν πολλά άρθρα καθώς και βίντεο στο youtube (κάντε ένα subrcribe στο youtube βρε παιδια δωρεάν είναι) Αυτά από εμένα, Στο θέμα μας τώρα!

Φόρτσιουν τέλινγκ είπες;

Σε μία από τις πλέον αγαπημένες μου περιοχές στην Σεουλ, στάση 종로3가 έξοδος 6 (απ´έξω το έχω μάθει) θα βρει κανείς έναν μικρό λαβύρινθο με στενά σοκάκια, παραδοσιακού τύπου κτήρια, πολλά εστιατόρια, μαγαζιά με ρούχα και αξεσουάρ, καθώς και τα αγαπημένα σε όλους καφέ. Υπάρχουν πάρα πολλά καφέ που είναι διαμαντάκια. Σήμερα όμως θα σας πω για ένα συγκεκριμένο που ρωτήσατε πολλοί στο ινσταγκραμ αυτές τις μέρες

Υπάρχει ένα καφέ λοιπόν, στο οποίο μπορείς να πας να πάρεις τα γνωστά, καφέ.. τσάι.. γλυκό, όμως, μπορείς αν θέλεις να σου πουν τα ταρό, να σου διαβάσουν το χέρι ή το πρόσωπο. Πάντα είχα περιέργεια για το διάβασμα του προσώπου μιας και το έχω δει σε κάτι ιστορικές σειρές. Εκεί που διαβάζουν το πρόσωπο στις υποψήφιες για βασίλισσα κοπέλες. Εμ τι, και άμα έχω δηλαδή πρόσωπο ικάνο για θέση βασίλισσας να μην το μάθω;; Οπότε αποφάσισα να πάω με μια φίλη μου, μιας και ο Τζιχούν δεν θέλει καν να μπει σε αυτά τα μαγαζία.

Δείξε μου το πρόσωπό σου να σου πω ποιος είσαι

Μπήκαμε στο μαγαζί με την φίλη μου, παραγγείλαμε καφέ και ρώτησα αν μπορούμε να δοκιμάσουμε το διάβασμα του προσώπου. Περιμέναμε λίγο να τελειώσουν οι προηγούμενοι, και μπήκαμε σε ένα μικρότερο μωβ δωματιάκι με κίτρινες κουρτίνες όπου μας περίμενε η κυρία που λέει την μοίρα(;) Κάτι πολύ σημαντικό να παραθέσω. Η κυρία αυτή τα λέει μόνο στα κορεάτικα, οπότε καλό θα ήταν είτε να πάτε με κάποιον που ξέρει έστω και λίγα κορεάτικα ή αν ξέρετε εσείς σε κάποιο επίπεδο, αλλιώς θα είναι δύσκολο να καταλάβετε τι λέει και δεν θα είναι τόσο διασκεδαστίκο.

Όταν μπήκαμε στον χώρο, μας έφεραν εκεί τον καφέ και το γλυκό, και η κυρία αυτή ρώτησε κάποια πράγματα πριν ξεκινήσει να λεει για το πρόσωπο. Το όνομά μου, την ημερομηνία γέννησής μου αν είμαι παντρεμένη αν έχω παιδιά και τι δουλειά κάνω. Μετά ξεκίνησε να διαβάζει από το μέτωπο και πήγαινε προς τα κάτω. Στο μέτωπο λοιπόν, είναι η θέση του συζύγου, και μπορείς να δεις πράγματα για αυτόν. Σε εμένα είπε πως αυτός που θα παντρευόμουν θα ήταν κάποιος έξυπνος, επίσης πως από το μέτωπό μου φαίνεται πως είμαι λίγο ξεροκέφαλη και αν βάλω κάτι στο μυαλό μου θέλω οπωσδήποτε να γίνει.

Η μύτη μου, είπε, είναι ψηλή και αυτό σημαίνει ότι θα πετύχω, και πως αν βρω δουλεία θα βγάλω πολλά χρήματα. Επίσης από αυτό το κομμάτι του προσώπου είπε πως το νέο έτος θα πρέπει να διαβάσω για ενα δίπλωμα ή master’s και ύστερα από αυτό θα βρω μια πολύ καλή δουλειά. Όσο για τα παιδία, μου είπε πως αν κάνω τώρα θα απομακρυνθώ από τον άντρα μου, οπότε καλύτερα να κάνω μετά τα 30.

Αξίζει να πάω;

Στο καφέ αυτό μπορείς απλά να πας για να σου πουν την μοίρα σου χωρίς να πρέπει υποχρεωτικά να πάρεις κάποιο ρόφημα ή γλυκό, όπως επίσης μπορείς και απλά να πας για καφέ χωρίς να σου πουν την μοίρα σου. για το διάβασμα του προσώπου, πλήρωσα 30,000 won ήταν σχετικά ακριβά, αν και δεν ξέρω πόσο παίρνουν γενικά σε αυτά. Παρ’ όλα αυτά ήταν μια εμπειρία που είχε πλάκα και πέρασα καλά κάνοντάς το μαζί με την φίλη μου. Ήταν κάτι διαφορετικό και ήθελα καιρό να το δοκιμάσω, οπότε αν και εσύ έχεις περιέργεια για κάτι τέτοιο και θα ήθελες να το δοκιμάσεις γιατι όχι; Σου το προτείνω. Πλάκα θα είχε να είχαμε και έναν παρόμοιο καφέ στην Ελλάδα. Τέλος να πω πως δεν τα πιστεύω αυτά, αλλά το διαβασμά του προσώπου ήταν κάτι που μου είχε κινήσει την περιέργεια.

Βρες με σε instagram και youtube: themeanbrunette