Επικές σφαλιάρες στα καθημερινά kdrama

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το καθημερινό, το τίμιο το λαϊκό. Μπορεί τα kdrama να μας μαγεύουν με την ρομαντική πλοκή, αλλά αν δεν έχετε δει το πρωινό καθημερινό kdrama με νότες μεξικάνικου σήριαλ, δεν έχετε δει τίποτα! Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο επικές σκηνές με σφαλιάρες των σήριαλ!

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΙΜΤΣΙ

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου σκηνή. Από την σειρά Everybody kimchi. Να σας βάλω λίγο στο mood, το στόρυ είναι πως ο ceo εταιρείας kimchi έβαλε στο kimchi μιας υπαλλήλου ένα λαστιχάκι για να δείξει ότι δεν είναι καλή στην δουλειά της, με σκοπό να την απολύσει, οπότε η μάνα της κοπέλας τα “παίρνει” και πάει να “καθαρίσει” απολαύστε την σκηνή.

μάλιστα ο ηθοποιός σε συνέντευξη είπε πως είχε τσίλι στα μάτια στα αφτιά και στο στόμα, και είχε πονοκέφαλο μετά.

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕ ΚΙΜ ΜΠΑΠ

Συνεχίζουμε με την επόμενη φαγητο-σφαλιάρα, αυτή τη φορά με kimbap, πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό; Δείτε παρακάτω την σκηνή από την σειρά Happy sisters.

από ότι είδα αυτή η σειρά έχει πολλές τέτοιες σκηνές, δεν ξέρω την πλοκή δυστυχώς, καθώς ψάχνοντας βρήκα και άλλη μια φαγητο-σφαλιάρα, αυτή την φορά με doenjang aka κορεατική πάστα φασολιού

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

Μια φαγητο-σφαλιάρα ιταλική αυτή τη φορά, από την σειρά Eve’s Love.

ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ

Και η τελευταία μας για σήμερα, σφαλιάρα samgyeopsal όπως λένε οι κορεάτες την χοιρινή πανσέτα. Η σκηνή αποτελεί παρωδία των από πάνω, από το kdrama Rude miss young-ae

Αυτά για τις φαγητο-σφαλιάρες! Πώς σας φάνηκαν;

Μπορείτε να με ακολουθλησετε instagram εδώ

with love,

TheMeanBrunette