Καφέ που αξίζει να πάτε στην Κορέα: Seoulism

미국에서 인사드립니다! Γειά σας από την Αμερική πλέον, για όσους είναι καινούργιοι στο μπλόγκ, βρίσκομαι Αμερική, λόγω δουλειάς και θα επιστρεψουμε στην Κορέα του χρόνου τέτοιο καιρό, ελπίζω να μείνετε μαζί μας στο μπλογκ και στα υπόλοιπα sns που λένε και οι κορεάτες!

Άλλο ένα ωραίο μαγαζί, που αν βρεθείτε Κορέα θα μπορούσατε να πάτε! Πρόκειται για το Seoulism το οποίο βρίσκεται στο songpa-gu. Τώρα πριν πούμε για το καφέ, να πούμε λίγο μερικά τιπς για να μπορέσετε να πάτε σε όλα τα καφέ που σας αρέσουν όταν ταξιδέψετε στην Κορέα και να βρείτε να κάτσετε. Μην πάτε Σαββατοκύριακα! Το ΣΚ είναι μέρες που οι περισσότεροι δεν δουλεύουν, είναι οι μέρες που τα ζευγάρια βγαίνουν, οπότε όλα τα καφέ είναι φουλ, πολλές φορές μου έχει συμβεί απλά να φύγω ή να μην μπορώ να απολαύσω την θέα, γιατί όπως και οι υπόλοιποι, και εγώ μόνο ΣΚ μπορούσα να βγαίνω, οπότε, προτιμήστε μια καθημερινή για να πάτε στα αγαπημένα σας καφέ που θα είναι πιο ήσυχα. Τιπ νούμερο 2, μην χρησιμοποιήσετε google maps, κατεβάστε το NAVER maps και θα τα βρείτε όλα πολύ εύκολα! Πάμε τώρα στο καφέ.

Το καφέ Seoulism ή Seoullijeum βρίσκεται στον 6 όροφο του 435 yesubuilding, όταν μπείτε, αν δείτε στον όροφο κάτι νύφες, σωστά έχετε πάει μην τρομάξετε, κάνουν πολλές φωτογραφίσεις εκεί. Πίσω στο καφέ τώρα. Ουσιαστικά, αυτό που προσφέρει το καφέ είναι η πανέμορφη θέα του lotte world sky tower ή, όπως λέω εγώ και ο Τζιχούν, πύργος του Σάουρον (όποιος έχει δει άρχοντα των δαχτυλιδιών ξέρει) Είχα την χαρά να πάω πρίν φύγω από την Κορέα με έναν έλληνα και μάλιστα από την Τρίπολη! Πρέπει να πω πως, εν μέσω πανδημίας στο καφέ επιτρέπεται να κάτσεις μόνο 1 ώρα, ωστε να μπορέσουν όλοι να έρθουν. (Αυτό για να μην γίνεται συνωστισμός λόγω ιού)

θέα από το καφέ

Τώρα, όσο για το μενού, θα έλεγα να δοκιμάσετε το frozen coconut latte που το έχουν ώς σπέσιαλ. Αν μπορέσετε να πάτε και βράδυ, ίσως είναι πιο όμορφα και σερβίρουν κοκτέιλ. Λόγω τοποθεσίας και θέας οι τιμές είναι λίγο πιο ανεβασμένες από τα άλλα καφέ, αλλά οκ για να πιείς κάτι.

Τώρα, τι να κάνεις μετά από τον καφέ; Μπορείς να πας στον Πύργο που βλέπεις μπροστά σου! Είτε με τα πόδια αν δεν βαριέσαι, είναι περίπου 800 μέτρα αν θυμάμαι καλά, ή με το μετρό, που είναι 2 στάσεις. Ο πύργος αυτός είναι εμπορικό κέντρο, έχει μέσα πολλά καφέ και εστιατόρια αν θυμάστε από το Live που είχα κάνει το καλοκαίρι, ακόμα, έχει ενυδρείο μέσα και φυσικά μην ξεχνάμε ότι μπορείτε να ανέβετε στην Κορυφή του πύργου και να δείτε την Σεούλ από ψηλά! (500 μέτρα)

εσωτερικό του εμπορικού
μαγαζί ghibli studio
γυάλινο πάτωμα στο sky lounge

Επίσης υπάρχει ένας χώρος διακοσμημένος να θυμίζει την Κορέα από τα παλιά κάπου στ0ο 60 με 70, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στον χώρο.

παλιές ταινίες στην Κορέα

Αυτά από εμένα, και θα σας έρθω με νέα άρθρα!

μπορείτε να με βρείτε στο ίνσταγκραμ εδώ

with love,

TheMeanBrunette