ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ

안녕~ Σήμερα θα μιλήσουμε για εστιατόρια, και μάλιστα για ένα που πήγα πρόσφατα! Λίγα μέτρα από το gyeongbokung, κάτω από το Seoul finance center, υπάρχει ένα πολύ ωραίο εστιατόριο, με το όνομα D LIFESTYLE KITCHEN. Γενικά, μόλις έρθει κανείς στην Κορέα, ένα από τα πράγματα που θα παρατηρήσει είναι τα καφέ και τα εστιατόρια, τα οποία είναι τοπ στην διακόσμηση του χώρου ή τις θεματικές τους. Όσο για το συγκεκριμένο εστιατόριο, για όσους είναι φαν τον κορεατικών σειρών, ίσως να το αναγνωρίσουν, μιας και υπάρχει γύρισμα σε αυτο στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς the world of the married.

ο χώρος του εστιατορίου.

Πέρα από την διακόσμηση, η οποία όπως βλέπετε και στην εικόνα είναι πανέμορφη (ελπίζω να έχετε την ίδια άποψη με εμένα) Αυτό που μου άρεσε, και που δεν βλέπω συχνά στην Κορέα σε εστιατόρια δυστυχώς, είναι πως στο μενού υπάρχουν φαγητά keto, χαμηλά σε υδατάνθρακες και χωρίς ζάχαρη που για κάποιον που θέλει να φάει ένα γλυκό ή ενα φαγητό εστιατορίου ενώ είναι σε δίαιτα ή έχει κάποιο πρόβλημα, είναι υπέροχο (ξέρω αν έρθεις για τουρισμό θα φας δεν γίνεται να μην φας αλλα πιστέψτε με όσοι μένουμε εδώ και θέλουμε να κάνουμε δίαιτα δυσκολευόμαστε στο να βρούμε γλυκά με στέβια ή χωρις ζάχαρη μιας και αυτά στην Κορέα είναι πολύ καινούργια)

Πίσω στα φαγητά λοιπόν, πάμε στις τιμές, η τιμές είναι από μέτριες μέχρι υψηλές, εμείς πήραμε 1 κέτο σαλάτα ceasar’s μια πίτσα low carb κάτι μύδια σε σούπα που αφού τα φας σου κάνουν μακαρονάδα με τα ζουμια aglio olio 1 ποτήρι κρασί (εγώ δεν πίνω) και 1 παγωτό χωρίς ζάχαρη earl grey. Ο λογαριασμός ήταν 82000 γουόν δηλαδή περίπου 61 ευρώ. Σχετικά καλά αν σκεφτείς πως το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο έχει την διακόσμιση που έχει και τα φαγητά τους ήταν πολύ νόστιμα.

σαλάτα keto ceasar’s
aglio e olio
low carb pizza με αλεύρι αμυγδάλου
παγωτό χωρίς ζάχαρη earl grey
ο χώρος του εστιατορίου

Εάν βρεθείτε στην Κορέα και θέλετε να πάτε στο συγκεκριμένο εστιατόριο, θα πρότεινα να περάσετε πρώτα από εκεί να κάνετε μια κράτηση, να πάτε μια βόλτα και μετά για φαγητό γιατί το μαγαζί συνήθως είναι γεμάτο…ㅠㅠ

Αυτά από εμένα! Πείτε μου στα σχόλια αν θα θέλατε να δείτε και άλλα καφέ ή εστιατόρια στο μπλόγκ! Μέχρι τότε, μπορειτε να παρακολουθήτε φώτο από Κορέα στο ίνσταγκραμ themeanbrunette

και στο youtube themeanbrunette

with love,

TheMeanBrunette