5 κορεάτικες σειρές μυστηρίου για να δείτε

안녕~ Εάν σας αρέσουν οι σειρές αστυνομικές, μυστηρίου, αγωνίας έχω να σας προτείνω 5 από αυτές (αν δεν τις έχετε ήδη δει) για να τις βάλετε στη λίστα σας!

  1. Signal (2016)

νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναφέρεται το signal στις κορεάτικες σειρές αγωνίας. Είναι ένα από τα καλύτερα σε, εγκληματικά drama που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια, και το ότι είναι εμπνευσμένο από αληθινές υποθέσεις στην Κορέα το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. Η ιστορία έχει ως εξής: Ένα μυστηριώδη walkie talkie επιτρέπει σε έναν ντεντέκτιβ από το 1989 να έρθει σε επαφή με έναν ειδικό σε σκιαγράφηση εγκληματικών προφίλ άλυτων υποθέσεων, και έναν ντετέκτιβ από το 2015 και μαζί λύνουν υποθέσεις και τις αποτρέπουν από το να συμβούν.

2. The guest (2018)

Εγκλήματα που συμβαίνουν από άγνωστες δυνάμεις. Ένας καθολικός εξορκιστής που είναι αντικοινωνικός, ένα μέντιουμ και μια ντεντέκτιβ που δεν πιστεύει σε αυτά ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν αυτά τα εγκλήματα. Μια αρκετά τρομακτική σειρά, καλύτερα δείτε το με ανοιχτά φώτα.

3. Possesed (2019)

το possesed είναι μια μίξη κωμωδίας, μυστηρίου, φαντασίας και λίγο τρομακτικό (όχι σαν το προηγούμενο) όταν το πνεύμα ενός τρελού δολοφόνου σκορπά τον τρόμο στην πόλη, ένας γκρινιάρης ντεντέκτιβ συνεργάζεται με μια μοδάτη πωλήτρια/μέντιουμ για να τον σταματήσουν. Ο ντεντέκτιβ σύντομα ανακαλύπτει πως τα φαντάσματα υπάρχουν.

4. Tell me what you saw (2020)

μια σειρά με σασπένς. Ο Ο χιον τζέ ήταν πολύ γνωστός σκιαγράφος προφίλ εγκληματιών. Ο κόσμος του γκρεμίζεται όταν η αρραβωνιαστικία του πεθαίνει σε μια έκρηξη από έναν κατά συρροή δολοφόνο. Κλείνεται στον εαυτό του μέχρι που μια μέρα, ένας εγκληματίας με το ίδιο μοτίβο εμφανίζεται. Τότε γνωρίζει την Τσα Σου Γιονγκ, μια ντεντέκτιβ με φωτογραφική μνήμη και συνεργάζονται.

5. Gap dong (2014)

Σε αυτή τη σειρά μυστηρίου, μια σειρά φόνων, γνωστών ως η υπόθεση του κατά συρροή δολοφώνου Γκαπ ντονγκ, συμβαίνει το 1996. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ένας ύποπτος για την υπόθεση, ο πατέρας του Χα Μου γιόμ αυτοκτονεί για να καθαρίσει το όνομά του. Αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του πατέρα του, ο Μου γιόμ γίνεται αστυνομικός και δουλεύει πάνω στην υπόθεση, μιας και ο καιρός για να παραγραφεί το έγκλημα πλησιάζει, όταν συμβαίνουν καταστάσεις που θυμίζουν αυτή την υπόθεση.

Εσείς έχτε δει κάποιο από αυτά; Ελπίζω να σας έδωσα ιδέες!

Αν θέλετε μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram Εδώ

και να ρίξετε μια ματιά στο νέο youtube κανάλι εδώ

Τα λέμε σύντομα!

With love,

TheMeanBrunette