𝒮𝒽𝑜𝑒𝓈 𝑜𝓃 𝓉𝒽𝑒 𝓈𝓊𝒷𝓌𝒶𝓎

Hello! Το σημερινό είναι παπούτσια στο μετρό. Μάζευα καιρό το υλικό για να σας δείξω (είναι και λίγο δύσκολο να βγάζεις φωτογραφίες χωρίς να σε καταλάβουν δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά τα κινητά στην Κορέα ακόμα και στο σιωπηλό να τα βάλεις κάνουν τον ήχο της φωτογραφίας γιατί είναι παράνομο να βγάζεις φωτογραφίες χωρίς να το ξέρει ο άλλος) Τι έλεγα; Λοιπόν, να κάνω μια εισαγωγή. Έχω θέμα με τα παπούτσια. Είναι δύσκολο να μου αρέσουν τα παπούτσια και χρειάζομαι πολύ χρόνο για να τα διαλέξω, μην κοιτάτε τώρα που φοράω τα αθλητικά γιατί τσακίστηκα στο μπαλέτο έχω πολύ ωραία παπούτσια (όλα μαύρα χαρούμενα) Τέλος πάντων, το μετρό είναι ένας χώρος όπου θα δεις κάθε καρυδιάς καρύδι σε μερικά θα μείνεις έκπληκτος γιατί είναι τέλεια σε κάποια άλλα όχι. (Θέλω να κάνω το ίδιο με ρούχα αλλά είναι δύσκολο αλλά για να σας δώσω εικόνα, σήμερα στο μετρό ένα ωραίο παιδί αλλά τι να το κάνεις που φόραγε σετ βελουτέ φόρμες) Άντε να ξεκινήσουμε!

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Αυτό εδώ, κάλτσα με σαγιονάρα είναι ότι χειρότερο για μένα δεν μπορώ να το βλέπω! Που πάτε έτσι; Και καλά οκ άντε με τα χίλια ζόρια να το καταπιώ αλλά ρε παιδία όταν βλέπω την κάλτσα την άσπρη την ξεφτισμένη στην φτέρνα και με τρύπα ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ από εμένα είναι όχι.

ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΠ;

Αυτό καλό είναι να μη γίνονται. Οκ τρώγεται το παπουτσάκι ΑΛΛΑ η κυρία (άνω των 50) φοράει αυτό το παπουτσάκι για να πάει στη δουλειά της ώρα 6:50 ΤΟ ΠΡΩΙ δηλαδή τι δουλειά είναι αυτή και σου επιτρέπουν να πας με αυτό το ντίσκο παπούτσι; Άλλο ένα όχι (μη με φάτε αν σε κάποιες αρέσει για εσάς από τη Θεσσαλονίκη τα λέω τα fashion icons ) απλά δεν είναι για την ώρα που το φόρεσε!

ΒΡΟΧΟΥΛΑ

Όντως εκείνη τη μέρα έβρεχε…αλλά ρε παιδιά….αυτό είναι να πας για ψάρεμα στο ποτάμι….Δεν έχω λόγια είναι πολύ κακό δεν είναι καν να το φοράς για να περπατάς και να πας στη δουλειά σου….

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

Άλλη μια βροχερή ημέρα, όταν αντίκρισα ΑΥΤΟ ΕΔΩ, γενικά έχω αντιπάθεια στα σαμπό αλλά να τους βάζουν και τρισδιάστατα μπιχλιμπίδια;;; Ε όχι! Αυτά τα μανιτάρια είναι σοκ, και ακόμα πιο ΣΟΚ είναι το γεγονός ότι αυτός που τα φορούσε ήταν και όμορφος. Κρίμα…Απορρίπτεται λόγω πατούμενου!

ΣΝΟΥΠΙ

Άλλο ένα τρελιάρικο κροκ αυτή τη φορά φορεμένο από κοπέλα, έχει πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα…ουδέν σχόλιο…

ΤΣΙΤΑΡΑ

Άλλη μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά μεσημεράκι….Καθόλου ωραίο για μένα ούτε η ώρα που φορέθηκε ούτε το σχέδιο….απαπα, δευτερο!

ΦΛΟΡΑΛ ΔΙΑΘΕΣΗ

Τι να πω για αυτό….πολύ τολμηρός ο κύριος.

Το συμπέρασμα είναι ένα…ΜΟΝΟ τα παιδιά που πάνε για δουλειά στο Yeouido ξέρουν να ντύνονται (και είναι και πολύ ωραίοι) για αυτό όταν έρθετε Κορέα θα ξυπνήσετε και θα πάρετε το μετρό 9 κατά τις 8 και 30 που πάει Yeouido να δείτε τι εννοώ! Το επόμενο υλικό που θα προσπαθήσω να μαζέψω γιατί και το έργο του παπαράτσι είναι δύσκολο θα είναι οι καλοντυμένοι…Και μη με φάτε για τα σχόλια είναι χιούμορ και γούστα μπορεί σε κάποιες να αρέσουν τα παπούτσια!

Αν θέλετε μπορείτε να με κάνετε follow στο insta themeanbrunette! Και θέλω τα σχόλιά σας για τα παπούτσια!

with Love,

TheMeanBrunette