𝒦𝑜𝓇𝑒𝒶𝓃 𝒸𝒶𝓉 𝒸𝒶𝒻𝑒

Σήμερα θα σας πω για ένα καφέ που πήγα το Σαββατοκύριακο. Να πω πρώτα πως η Κορέα έχει πάρα πολλά θεματικά καφέ με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, και ιδιαίτερα καφέ με ζωάκια από πρόβατα μέχρι σουρικάτες. Τώρα, όσες είναι γατομάνες θα απολαύσουν το άρθρο (λίγο περισσότερο). Που λέτε στην τελευταία στάση της γραμμής 9 (gehwa) υπάρχει ένα πολύ μεγάλο καφέ με κήπο και καταρράκτη ακόμα το οποίο έχει πάνω από 100 γάτες. Τώρα, να πω κάτι πριν σας πω για το καφέ. Η Κορέα δεν έχει αδέσποτα. Αυτό που συμβαίνει είναι πως οργανώσεις πιάνουν τα αδέσποτα ζώα, δίνουν μια προθεσμία να υιοθετηθούν, και αν δεν γίνει αυτό, από τον νόμο πρέπει, δυστυχώς, να θανατωθούν… Και ναι υπάρχουν παντού ανεύθυνοι που πάνε απόμερα και παρατάνε τα ζωάκια τους, νομίζω και εδώ γίνεται συχνά. Λοιπόν τα καφέ με τις γάτες που λέτε, παίρνει αυτές τις γάτες που βρίσκουν οι οργανώσεις, και κατά κάποιο τρόπο τις σώζει. (ίσως υπάρχει και η δυνατότητα να υιοθετήσεις από το καφέ) Πολλές από τις γάτες ήταν ράτσας, οπότε καταλαβαίνεις πως κάποιος τις έχει παρατήσει….

Τώρα, όπως έλεγα το καφέ είναι στην Σεούλ, αλλά είναι στα περίχωρα, οπότε βλέπετε μια άλλη Σεούλ, σαν χωρίο, πολύ ήσυχη και χωρίς μεγάλα κτήρια και ο δρόμος ήταν αρκετά στενός οπότε αν περνούσε αμάξι, έπρεπε να κάνεις άκρη και να περιμένεις.

πηγαίνοντας στο καφε

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ

Όταν μπαίνεις, σου δίνουν οδηγίες για τις γάτες, δηλαδή να μην τις σηκώνεις στα χέρια σου, να μην φωνάζεις, και επίσης όποιες γάτες φορούσαν λουράκι ή κάτι στο λαιμό σημαίνει πως είναι λίγο περίεργες με τα αγγίγματα οπότε καλό είναι να μην τις πειράζεις αν δεις πως δεν θέλουν πολλά πολλά, για ευνόητους λόγους ότι θες να πιείς είναι εμφιαλωμένο και δεν υπάρχουν φαγώσιμα.

Μερική άποψη του καφέ

Αφού παίρνεις τα μπουκαλάκια με αυτό που θες να πιείς, έχεις 3 επιλογές του πού θα κάτσεις. Μπορείς να κάτσεις μέσα, κάποια τραπέζια είχαν πάνω γάτα, μπορείς να κάτσει έξω σε τραπεζάκι, ή μπορείς να πας επάνω και να κάτσεις κάτω σαν να είσαι για πικνίκ.

Σου δίνουν και κουβερτούλα αν θες, γιατί καθώς έπεφτε ο ήλιος έκανε λίγο ψύχρα, και πάνω σε αυτά που κάθεσαι υπάρχουν χαρτοκούτι ή χαρτοσακούλες που πάνε οι γάτες.

γάτα στο κουτί

Κάθεσαι για περιορισμένη ώρα στο καφέ, νομίζω μπορείς μαξ. 2 ώρες. Καλό είναι να πας καθημερινές βέβαια, γιατι όλοι πάνε ΣΚ. επίσης έχει πολλά ζευγάρια. Εμείς καθίσαμε κάτω και ήρθαν διάφορες γάτες κατά την διάρκεια.

Αυτή η γάτα, μας είπαν όταν κάθεται δεν σηκώνεται με τίποτα (αυτή τη γάτα θα την ήθελε η μάνα μου) κοιμόταν την χάιδευες και αυτή καθόταν εκεί ακούνητη μέχρι και που φύγαμε έμεινε εκεί (μου είχε πατήσει και το φουστάνι και προσπαθούσα να το τραβήξω) ήταν πολύ καλή γάτα την χόρτασα στο χάιδεμα.

άλλος ένας επισκέπτης

Αυτή η μαύρη, μας είπαν συμπαθεί μόνο γυναίκες (ξέρει ο γάτος) οπότε πήγε σε μια κοπέλα και απλά έκατσε στην αγκαλιά της, η κοπέλα το πήρε αγκαλιά και τον έδωσε στο προσωπικό να τον πάρουν.

Και μια παχουλή γάτα, που μόλις την έδειξα στην μάνα μου, είπε να μην ξαναπώ το δικό μας γατί χοντρό. (Μαμά ο cookie είναι χοντρός και θέλει δίαιτα)

Αυτά….είναι ένα ωραίο καφέ για να περάσεις ευχάριστα, αν σου αρέσουν οι γάτες και θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, και θα ξαναπάω μια καθημερινή σίγουρα.

BONUS PHOTO το δικό μου γατί (πριν γίνει χοντρό)

Αυτά τα λίγα για σήμερα, αν θέλετε μπορείτε να με κάνετε follow στο instagram και σύντομα να πάρετε μέρος στο πρώτο giveaway που θα κάνω! μπορείτε να πατήσετε στην εικόνα για να σας βγάλει στο προφίλ μου

with love,

TheMeanBrunette