𝒦𝒹𝓇𝒶𝓂𝒶 𝓉𝓇𝓊𝓉𝒽𝓈 𝒶𝓃𝒹 𝓂𝓎𝓉𝒽𝓈 𝒶𝓈 𝓉𝑜𝓁𝒹 𝒷𝓎 𝒽𝓊𝓈𝒷𝒶𝓃𝒹

Καλησπέρα και καλώς ήλθατε στο τελευταίο άρθρο…..που γράφω από την Ελλάδα (χαχαχαχα σύντομα επιστρέφω Κορέα)

Όπως λέει και ο τίτλος,το σημερινό, είναι αφιερωμένο στις αλήθειες και στους μύθους που βλέπουμε στα κορεάτικα σήριαλ ή κάποια από αυτά,μιας και είδα αρκετό ενδιαφέρον κατά πόσο γίνονται κάποια πράγματα ή οχι. Πριν λίγες μέρες ρώτησα τον άντρα μου για κάποια κλισέ που βλέπουμε και αν ισχύουν ή όχι οπότε εδώ είναι οι απαντήσεις…πριν προχωρήσω στην αρίθμηση, να πω ότι η απάντηση του άντρα μου είναι πως σίγουρα εξαρτάται από τον άνθρωπο και την προσωπικότητα για το αν θα κάνουν κάτι από τα παρακάτω ή όχι  πάμε λοιπόν να δούμε…

1. Κακές πεθερές 

giphy+(14)

Νομίζω όλοι έχουμε δει το κλασσικό σήριαλ που υπάρχει αυτή η κακιά πεθερά που θα σου πετάξει τον φάκελο με τα λεφτά για να αφήσεις ήσυχο τον πλούσιο γιο τους,και αν δεν τα δεχτείς σου ρίχνουν και ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο.

ΜΥΘΟΣ!

Η αλήθεια είναι πως όντως υπάρχουν περίεργες πεθερές που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη,αλλά όχι σε αυτό το επίπεδο…Εξ’άλλου, και που δεν υπάρχουν οι ανισόρροπες ιδιαίτερες πεθερές; Είναι κάποιες στην Κορέα όπως και στην Ελλάδα ξέρετε τα κλασσικά..κακολογούμε την νύφη γιατί τίποτα δεν το κάνει καλά και ο γιος μας άξιζε καλύτερα και που και που πετάμε και καμία σπόντα.

Και νομίζω εδώ μπορώ να προσθέσω άλλο ένα gif που είχε γίνει viral…kimchi slap! (εγ’ω πάντως γελάω με αυτό)

giphy (1).gif

2. Αegyo 

πάμε στο νούμερο δυο με έγκιο, αυτό είναι όταν μιλάς με μωρουδίστικη φωνή, κάνεις χαριτωμένες κινήσεις και τα λοιπά.

choi aera.gif

σε διάφορα σίριαλ βλέπουμε aegyo συνήθως από κορίτσια σε αγόρια,αν έχετε δει fight for my way, ξέρετε…νομίζω είχε το περισσότερο aegyo χαχα

ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….Ο βαθμός του aegyo εξαρτάται από το άτομο…κάποιοι το βρίσκουν λίγο ανατριχιαστικό, ενώ σε κάποιους άλλους αρέσει.Και πάλι όμως δεν θα είναι σε υπερθετικό βαθμό όπως στα Kdrama.

3. “ΔΑΝΕΙΖΩΝΤΑΣ” ΤΟΝ ΩΜΟ 

Και ποιος δεν έχει δει αυτήν την γλυκιά σκηνή που το κορίτσι κοιμάται στον ώμο του αγοριού…νομίζω έχει παίξει σε όλα τα σήριαλ και πείτε την αλήθεια θα θέλαμε να μας συμβεί!!

giphy.gif 

από τις γλυκιές σκηνές…

ΑΛΗΘΕΙΑ! όντως γίνεται,θα το δείτε σε λεωφορεία σε μετρό αν είναι περασμένη η ώρα ή αν είναι πολύ πρωί και ναι το κάνω και εγώ (μουαχαχαχα) δεν είναι και τόσο πολύ βολικό αλλά είναι ωραίο!

4. ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΦΙΛΙ 

number 4! φιλί κατά λάθος.Έχει παίξει αρκετά νομίζω, πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο γιατί τον έσπρωξαν ή κάτι τέτοιο και προσγειώνεται στα χείλη του άλλου ή κάποιος είναι μεθυσμένος.Πολλά σενάρια!

15798266121579826574

ΜΥΘΟΣ! Αυτό στην πραγματική ζωή δεν συμβαίνει…κανείς δεν θα σας φιλήσει μεθυσμένος (στεναχωρήθηκε κανείς;)

DeepHeartyIzuthrush-size_restricted

5. PIGGYBACK

Ποιος θεωρεί γλυκούλες τις σκηνές που το αγόρι κουβαλάει την κοπέλα στην πλάτη γιατί αυτή ή χτύπησε ή κουράστηκε ή μέθυσε, ας σηκώσει χέρι 

9531fc9efd7988272908f684f283c6fa548302b0_hq

AΛΗΘΕΙΑ! σοκαριστικό ίσως,αλλά όντως το κάνουν,αν είναι η κοπέλα τους ή κάποια πολύ στενή φίλη (και καλά φίλη τώρα) όταν υπάρχει δυνατότητα κατ’ εμέ…δηλαδή τώρα αν με πάρει ο άντρας μου στην πλάτη το πιο πιθανό είναι να βρεθεί με λουμπάγκο και σπασμένα πλευρά…ναι…anyways λέει ότι γίνεται πάντως.

5. ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΙΟ 

Φτάνουμε στο 5 και στους γάμους με προξενιό. Το βλέπουμε και αυτό σε κάποια σήριαλ αν και έχω πολύ καιρό να δω κάποια τέτοια πλοκή.

unnamed

ΑΛΗΘΕΙΑ!ΑΛΛΑ…ο γάμος με προξενιό συνηθίζεται σε πλούσιες οικογένειες που θα έχουν και ένα όφελος. Για εμάς τους απλούς και κοινούς θνητούς δεν ισχύει κάτι τέτοιο (στην Κορέα πάντα)

6. ΤΡΙΠΗΜΑ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ 

Σίγουρα έχετε δει τουλάχιστον μια σειρά που κάποιος με δυσπεψία τρυπάει το δάχτυλό του με βελόνα. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι κορεάτες πιστεύουν στο ¨κακό¨ και το ¨καλό¨ αίμα. Οπότε τρυπούν το δάχτυλο για να βγει το ¨κακό¨αίμα και να νιώσουν καλύτερα.

tumblr_ozbjsmoLDK1rrhp2bo8_1280.gif

ΑΛΗΘΕΙΑ! υπάρχουν πολλοί που το κάνουν (δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε προβλέπεται δεν μπορώ τον συνδυασμό βελόνα-αίμα)

7. ΝΥΧΤΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

Και φτάνουμε στο 7 με την σκηνή που 2 άτομα (κάτι πάει να γίνει μεταξύ τους γενικά) αναγκάζονται να περάσουν μαζί την νύχτα στον ίδιο χώρο, και κατά κάποιο περίεργο λόγο, δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους…Από απόσταση!

giphy (2)

ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Να εξηγήσω! Εξαρτάται από το άτομο αλλά as per my husband συνήθως συμβαίνει ο παραπάνω ισχυρισμός.Μίλησε με τεκμήρια!

και τώρα μερικά ακόμη που δυστυχώς δεν βρήκα κάποια σχετική εικόνα.

  • Αγόρια να κρατάνε όλα τα ψώνια——-> ΑΛΗΘΕΙΑ όλες τις τσάντες, το βλέπω συνέχεια
  • Αγόρια δανίζουν το παλτό τους στα κορίτσια—–> ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ…αν κάνει πάρα πολύ                                                                                            κρύο, σιγά μην το δώσουν

Ξαναπαντρεύονται και αφήνουν τα παιδιά στο έλεος—> Όχι πάντα…όπως υπάρχουν                          τέτοιες γυναίκες εδώ ή σε άλλες χώρες, έτσι υπάρχουν και εκεί

Αυτά! Εσείς έχετε κάποιο κλισέ για το οποίο θέλετε να μάθετε; πείτε μου στα σχόλια και αν σας άρεσε το άρθρο πατήστε το αστεράκι (like) To επόμενο άρθρο θα δημοσιευτεί από Κορέα κατά πάσα πιθανότητα.Α! και μην ξεχνάτε ότι ερωτήσεις έχετε γενικού περιεχομένου μπορείτε να τις αφήσετε και να κάνουμε ένα Q and A άρθρο!

τα λέμε σύντομα!

TheMeanBrunette

20201012_1435305715841378458227299.jpg