𝑅𝑒𝒶𝓈𝑜𝓃𝓈 𝓉𝑜 𝒹𝒶𝓉𝑒 𝒶 𝒦𝑜𝓇𝑒𝒶𝓃 𝓂𝒶𝓃

Πόσες κορεάτικες σειρές έχουμε δει και σίγουρα έστω σε μια έχουμε δει κάποιον απο τους ηθοποιούς που ευχόμασταν να βγαίναμε μαζί του ή να ήμασταν στην θέση της συμπρωταγωνίστριας ε??

Λόγοι λοιπόν για να βγεις με εναν παμ παμ παμ…..한국 남자 ή στα ελληνικά, έναν Κορεάτη

  1. Πιο ρομαντικό δε γίνεται

ww

Όλοι (και εγώ μαζί) λένε πως δεν πρέπει να έχουμε προσδοκίες Kdrama αλλά πραγματικά τις περισσότερες φορές ΌΝΤΩΣ είναι σαν kdrama.Είναι πολλοί ρομαντικοί άντρες,και για αυτό ετοιμάσου να δεχθείς πολλά κοπλιμέντα,δώρα γενεθλίων και επετείων (συνήθως κάνουν επέτειο σχέσης στις 100 μέρες).Επίσης,στα ραντεβού θα σου κρατήσει την τσάντα θα περιμένει στην ουρά για τον καφέ και θα σου πει να κάτσεις στο τραπέζι να μην κουράζεσαι και κάτι που μπορεί να φανεί περίεργο,προτιμούν όταν περπατάνε δίπλα σου να περπατούν στην μεριά του δρόμου για να σε “προστατεύσουν” κατά κάποιο τρόπο και επικρατεί η νοοτροπία ότι στα ραντεβού το αγόρι θα πληρώσει το φαγητό ή τον καφέ,δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει να πληρώσεις.Ακόμα αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι αρκετά ενθαρρυντικοί,δεν πρόκειται ποτέ να σε χλευάσουν για κάτι που θες να κάνεις και μάλιστα θα έχεις την πλήρη υποστήριξή τους.

Ακόμα,θες για παράδειγμα να βγάλεις 100 φωτογραφίες π.χ. στο παλάτι? θα σε βγάλει 100 φωτογραφίες.Θέλεις να πας στο τάδε event γιατί έτσι? Θα πάτε στο τάδε event…και δεν πρόκειται να σε πιέσουν για κάτι που δεν θέλεις και να επιμένουν,οτιδήποτε και να είναι αυτό στο κομμάτι ρομαντισμού θα μπορούσα πραγματικά να μιλάω για ώρες…είναι τόσες οι φορές που νιώθεις ότι παίζεις σε kdrama χαχα.

2. Στυλλλλλλ

στθλ

όσοι έχουμε δει κορεάτικες σειρές νομίζω συμφωνούμε πως οι άντρες έχουν στυλ,και η πραγματικότητα δεν διαφέρει πολύ από τα έργα σε αυτό το κομμάτι.Και ποια δεν θέλει έναν άντρα που να ξέρει να ντύνεται ωραία και ευτυχώς οι κορεάτες ξέρουν από αυτά.(προσωπικά πεθαίνω με κάτι σύνολα του άντρα μου)

3. couple everything

υ

είναι πολύ χαριτωμένο το γεγονός ότι στην Κορέα θέλουν να δείχνουν την σχέση τους με couple items ίδια παπούτσια ή κάποιο ίδιο φουτεράκι σε κάποιους αρέσει,σε κάποιους όχι ΑΛΛΆ προσωπικά βρήκα την ιδέα των δαχτυλιδιών πάρα πολύ ωραία και φυσικά την εφάρμοσα όταν είχα σχέση

Φυσικά βέβαια,δεν μπορούμε να πούμε πως έτσι θα είναι όλοι μιας και έχει να κάνει και με την προσωπικότητα του άλλου…ότι γράφω είναι βασισμένο στις δικές μου εμπειρίες καθώς και σε εμπειρίες φίλων.

ΕΠΙΣΗΣ οι κορεάτες δίνουν μεγάλη σημασία στην δουλειά τους και πολλές φορές έχουν τεράστιο φόρτο εργασίας,οπότε πολλές φορές θα τύχει να μην μπορούν να μιλήσουν πολύ με την κοπέλα τους.Αν θα μπορούσαμε να πούμε κάποιο μειονέκτημα,αυτό μου έρχεται στο μυαλό αν και προσωπικά για εμένα δεν αποτελεί τόσο πολύ μειονέκτημα…πρέπει να καταλαβαίνουμε τον άλλο γενικά σε τέτοια θέματα….

Αυτά είχα να πώ..περιμένω να ακούσω απο εσάς…απορίες εμπειρίες κτλ ό,τι θέλετε

Έχω να κάνω μια μικρή ανακοίνωση ακόμα….ξέρετε το κίμτσι? ήθελα πολύ να δώσω συνταγή αλλά θέλει πολλά πράγματα που δεν τα βρίσκεις εδώ(τουλάχιστον η εκδοχή που έχω εγώ) και για το σπίτι μου στην Ελλάδα φέρνω πράγματα απο την Κορέα οπότε σκέφτηκα αν υπάρχει ενδιαφέρον,να φτιάχνω κίμτσι(υπάρχουν πολλά είδη και φτιάχνω τα περισσότερα) και να το διανέμω μέσω κούριερ σε όποιον θα ήθελε…βέβαια ακόμα είναι μια ιδέα…αν σας ενδιαφέρει ενημερώστε με μέσω μέιλ ή στα social media.

stay healthy and see you next time!

with love,
TheMeanBrunette